Welke andere blogs ik graag lees

JORIEKE – Och och, het regent dat het giet! Mooi moment om je te verstoppen op de bank met tijdschriften of ander leuk vermaak. Bijvoorbeeld: het lezen van blogs! Er zijn een paar blogs die ik heel leuk vind om te lezen en te volgen. Ik zal mijn tips met je delen. Van fijne-recepten-blogs tot reisblogs waardoor ik het liefst vanavond nog mijn koffer zou inpakken.

IMG_6779_zps8773cbc0
Bron: Your Lifestyle Guide

ETEN

01. De blog van Leonie: Gewoon wat een studentje ’s avonds eet. Oooh, zij schrijft léuk! Als je een recept van haar leest dan heb je het idee dat je bij haar aan de keukentafel zit. Ze kletst lekker weg en deelt eenvoudige en lekkere recepten. In het najaar komt haar kookboek uit, ik ben super benieuwd!

02. De kookblog Lekker en Simpel heeft fijne recepten en doet z’n naam eer aan. Het recept van de maltesercake heb ik al heeeeel vaak gemaakt. Inmiddels heb ik de versie aangepast naar mijn eigen smaak, maar zoooo lekkerrrr issie.

03. Lekkere recepten kan ik ook vinden op de blog Uit Pauline’s Keuken. Ik moet zeggen dat ik niet vaak echt recepten van haar maak, maar ze zorgt wel voor eet-inspiratie.

LIFESTYLE

04. Mijn lievelingsblog, al tijden, is Your Lifestyle Guide. Alles wat Jolien schrijft vind ik leuk. De artikelen worden met zorg gemaakt, staan vol inspiratie of laten me gewoon heerlijk wegdromen. Soms komt er een tijdje geen nieuw artikel, wat ook gewoon laat zien dat ze alleen blogt wanneer ze tijd en inspiratie heeft. En dat doet ze goed! En haar foto’s, mooooi. Ja, volgens mij is ze ook gewoon een fijn persoon! Volgen dus, deze blog.

05. Ook deze blog lees ik al een tijdje mee: Lisanne Leeft. Mooie inhoudelijke artikelen: positief maar tegelijk ook nuchter. Lisanne blogt over ‘Mind & Lifestyle’ en tussen de regels door blogt ze ook over haar ziekte Fybromyalgie. Stoer, vind ik dat!

06. Nog een fijne: Daily Lin. Van inspirerende verhalen over in haar eentje door Bali tot tips voor een weekendje weg in België. En ze is hartstikke motiverend om je weer (vaker) te laten hardlopen of andere sporten te doen. Oh, en fijne lijstjes, zoals 25 leuke restaurantjes in Rotterdam. Word ik blij van!

REIZEN

07. Ooooooh, ga maar gewoon meteen kijken. En droom weg met de wereldreis die Denn en Lies maken. Ik heb me eens een hele middag vermaakt, door te beginnen bij het oudste artikel, waar hun reis begon. En zo uren door te lezen en te kijken naar al hun andere bestemmingen. Die foooooooto’s. Die verhaaaaaaaaalen. En hele mooie eerlijke gedachtenspinsels ook. Echt waar: GENIETEN.

BEAUTY

08. Er zijn een triljoenmiljoenduizend blogs die gaan over beauty. Ik volg er inmiddels nog maar één, omdat ik deze de leukste vind: Miss Lipgloss. Ze schrijft over diverse onderwerpen en geeft ook vaak een kijkje in haar leven. Haar tripjes zijn om van te smullen, of het nou een vakantie naar de Wadden is of een perstrip naar Aruba. Ooooh ja, en ze plaatst ook handige en leuke recepten!

Dan nog een muziektip voor op de achtergrond: de afspeellijst Morning Tea op Spotify. Past echt lekker bij deze middag.

Fijne dag nog!

Een gedachte over “Welke andere blogs ik graag lees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *