Porto. Pórto!

LAURIE JIPPIE, ik ben in Portugal. Omdat Jorieke en ik – de schrijfsters van dit blog – en jullie hopelijk ook, van mooie plaatjes en plaatsen en reizen houden, deel ik dit. Niet omdat het goed is voor de variatie op dit blog, want dit is het zóveelste ‘reis’-blog. Lees waarom we nog één uitzondering maken:blog porto (1 van 31)

Drie maanden geleden vroeg ik aan iedereen of ze nog een bruidspaar kenden dat in het buitenland ging trouwen. En of die mensen dan nog een trouwfotograaf nodig hadden (want dat wilde ik wel doen!) Drie maanden later – nu – zit ik hier. Ik dacht toen: hé, dat lijkt me geweldig, ik ga het erop wagen. En nu, nouja, je snapt: ik vind het echt ongelofelijk! Het is gewoon gelukt!

Schermafbeelding 2014-09-03 om 18.08.46

Lieve vriend Ruben, wordt in 2030 denk ik genomineerd voor grootste netwerker aller tijden, stelde me aan dit bruidspaar voor. Waarvoor bedankt, je krijgt misschien wel een kaart (ik ben daar slecht in). Vrijdag trouwen ze, ik ben gisteren met de trein vertrokken en vanmorgen aangekomen.

Zit ik hier in Porto! Zo voor de herfst begint. Ik moet hier in het hotel doorwerken aan m’n Nederlandse bruiloften en het was eigenlijk wat moeilijk om naast een verhuizing ook een reis te plannen, en m’n gewone klussen tussendoor te blijven doen… Maar het is het waard: ik ga hier genieten, platen maken, keihard werken, mijn portfolio opbouwen.

Daarvan hieronder alvast een voorproef. Dag één in Porto. Mooie plaatjes, omdat het mag! (En ik hoop dat jullie het ons, oké, mij, vergeven dat het wéér een reisblog is)
blog porto (2 van 25)blog porto (3 van 25)blog porto (4 van 25)blog porto (6 van 25)blog porto (7 van 25)blog porto (8 van 25)blog porto (10 van 25)blog porto (11 van 25) blog porto (12 van 25)blog porto (13 van 25) blog porto (14 van 25) blog porto (15 van 25) blog porto (16 van 25)blog porto (17 van 25) blog porto (18 van 25)blog porto (19 van 25) blog porto (20 van 25)blog porto (21 van 25) blog porto (22 van 25)blog porto (23 van 25) blog porto (24 van 25) blog porto (25 van 25)

4 gedachten over “Porto. Pórto!

 1. Janice

  Wauw, wat heeerlijk!! Veerle en ik zijn hier vorig jaar geweest, maar hebben lang zulke mooie foto’s niet 😉 Aanrader: port proeven op de heuvel aan de overkant! Een paar euro, leuke rondleiding, wat port en leuke mensen!

  Reageren
  1. Laurie Bericht auteur

   aaah fantastisch. ik zal kijken of ik port ga proeven! of dat in m’n eentje zo’n goed idee is, weet ik niet. ik ben wel héél nieuwsgierig naar die ‘fabrieken’ daar, hoe dat eruit ziet enzo. mmm leuk :)

   Reageren
 2. Nynke

  Wat een prachtige foto’s! (volgens mij zet ik dat onder al jullie blogs). Weer een reisblog vind ik helemaal niet erg. Aangezien ik de hele dag al ziek op de bank lig kan ik wel wat vrolijkheid gebruiken 😉 Dus bedankt en natuurlijk veel succes de komende dagen!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *