Lievelingetjes – mei 2015

Foto's van 15 mei 2015-3
Handgemaakte bijbelhoes
JORIEKE – Ik ben fan van bijbelhoezen.nl, heel erg fan! Mieke Stam en Elise Henken maken bijbelhoezen van tafelzeil. De vorige hoes heb ik compleet afgedragen (jaaaaren mee gedaan!). Ze hebben echt zóveel keus in motieven én voor alle formaten bijbels! Sinds een tijdje heb ik een nieuwe hoes, liefelijk en licht van kleur. De levering is enorm snel en klantvriendelijk. Per bijbelhoes gaat een gedeelte van de opbrengt naar Open Doors. Hulde!

 

Ik ben Pelgrim – Terry Hayes
Dit.boek.is.fantastisch. Achthonderpagina’s dik, maar geen bladzijde te veel. Twee fantastische verhaallijnen die uiteindelijk samen komen. Echt grandioos geschreven. Het is een detective thriller over de tijd na 9/11. Te spannend, moeilijk om weg te leggen!

 

Foto's van 15 mei 2015
Nivea crème

Beauty-favorietje. Dit is al tube vier. Tube vier! Na ook al een paar potten te hebben versleten van dezelfde crème. Ik ben overgestapt op de tubetjes-versie: makkelijker mee te nemen en hygiënischer. Als dagcrème, als nachtscrème, als handcrème, als ellebogencrème, als schrale ooghoekencrème, als…. Lievelingetje!

 

bloemen
Bron
Bloemen Voor
Alsjeblieft: een bosje bloemen.
Zomaar. Elke keer als ik bloemen
koop, koop ik twee bossen.
Eén voor mezelf en één voor
een vreemde.

Aaaaah, dit vind ik fantastisch. Ik word gelukkig van mensen die dit soort dingen verzinnen en ze ook gewoon uitvoeren! Op de site bloemenvoor.com vertelt Anne Zwartbol over haar ontmoetingen met mensen die ze op straat of in een winkel een bosje bloemen geeft. Voor een klein geluksmomentje (en ik denk, voor sommigen een groot geluksmoment…) Zo’n mooi initiatief! Instant happiness!

 

P1010856
Postmaatjes
En nog één van deze categorie….. Zooooo’n mooi idee ook! Postmaatjes: waarbij je wordt gekoppeld aan een oudere waarbij er correspondentie kan ontstaan, of alleen af en toe kaartjes vanaf jouw kant. Ik heb me opgegeven: ik vind kaartjes sturen super leuk en het matchen met ouderen gewoon heel goed bedacht. Ik ben benieuwd!

6 gedachten over “Lievelingetjes – mei 2015

 1. lia

  wat een mooie lievelingetjes! Heel herkenbaar, heel erg mooi om te genieten van kleine dingen. Er is zo veel om dankbaar voor te zij n!

  Reageren
 2. Elise

  Who….wat een leuke reclame! Dank je wel. Wij hebben jou weer op onze FB site gezet.
  Wat een prachtige blog hou je bij. Lekker rustig en overzichtelijk!

  Nogmaals dank en veel plezier met je bijbelhoes.

  Groetjes Elise

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *