Herfst, dat is……

JORIEKE – …. pompoensoep maken. Lekker knus op de bank zitten, omgeven met kussens en boeken. Dat is buiten zijn, kijken naar de mooie zachte kleuren van het licht en de natuur.

P1010353

Eerder maakte ik een zomer-dromenlijstje (klik). En ooooh, dankbaar heb ik bijna alles gedaan van m’n lijstje! Ik zat rond kampvuren, aan kabbelende watertjes, ik zwom in de zee. Ik hield watergevechten, had slaapfeestjes met vriendinnen en ik ging lekker laat naar bed. Wat een zalige zomer ligt er achter me.

En dat bracht me op het volgende idee. In de herfst maak ik gewoon weer een volgend lijstje! Dit keer heb ik het op twee vellen gedaan. Het ene vel bevat de dromenlijst en op het andere vel maakte ik een moodboard. Alle plaatjes komen overigens uit hetzelfde tijdschrift (de Libelle van deze week). Dat maakt dan al meteen dat de plaatjes en sferen makkelijk en mooi bij elkaar passen. De lijst zelf heb ik getypt en uitgeprint, en vervolgens opgeplakt.

En alleen al over je lijstje nadenken is zó leuk. Dat er weer een nieuwe periode aanbreekt die je mag vullen met leuke dingetjes die passen bij de tijd van het jaar. Ja, ik droom graag over leuke en fijne dingen die ik kan gaan doen of ervaren en ik heb heel veel zin om ze uit te gaan voeren.

Ik wilde de twee vellen inscannen maar dat lukte niet. Ik heb ze op de foto gezet, komen ze:

P1010360

P1010365

P1010359

P1010361

Dit weekend ben ik in het fijne Zeeland en kiiiiiiijk nou hoe mooi het licht valt op de bomen in mijn ouders’ tuin. Zo’n mooie gloed! 

P1010352

En hier, dicht bij Slot Moermond

P1010408

P1010396

Aaaah ja, je bent welkom herfst.

En als je bijna voorbij bent, zal ik gaan dromen over de winter…

2 gedachten over “Herfst, dat is……

  1. Laurie

    oh, wat leuk! echt een leuke lijst weer. goed om eens stil te staan bij de dingen die je wilt doen, want dan is de kans veel groter dat je ze ook gaat doen :) :)

    Reageren
  2. Pingback: Lievelingetjes – januari 2015 | Een blog van melk en honing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *